Dj Ady Tivadar

        MUZICA este unul din cele mai importante ingrediente ale unui eveniment. Ea reprezinta un amanunt de care toti participantii la eveniment isi vor aduce aminte mult timp. Prezenta unui DJ profesionist va contribui considerabil la succesul evenimentului Dvs.!
         LUMINILE vin sa completeze atmosfera creata de muzica. Parca si muzica se aude altfel in momentul in care este insotita de efecte de lumini, lumini inteligente, laser, fum.
         De aceea, lasati aceste lucruri importante in mana unor profesionisti, care vor stii ce sa faca pentru reusita deplina a evenimentului Dvs.!
         Mergand pe principiul ca “muzica face nunta”, DJ Ady Tivadar este cel care da tonul la distractie la fiecare petrecere de nunta sau eveniment la care este invitat. Combinand mai multe stiluri muzicale cu partea de MC pe placul tuturor, Adi a reusit sa devina unul dintre cei mai cautati DJ pentru petreceri.
         Muzica a fost o pasiune inca din copilarie si in scurt timp Ady Tivadar si-a dorit sa transforme acest hobby intr-o meserie. Are o experienta de peste 10 ani la evenimente in Romania, dar si in Ucraina si se pricepe de minune sa combine hituri cu piese antrenamente, de la muzica populare, cu influente traditionale si lautaresti, la dance, retro, pop, rock, latino si r&b.
         Un Maestru de Ceremonii (MC) cu simtul umorului, DJ Ady Tivadar prezinta si momentele importante din cadrul nuntii. Bazandu-se pe o aparatura de noua generatie, DJ-ul este alegerea ideala pentru a avea o nunta reusita, dictata de muzica aleasa si atmosfera creata.
         Noi organizam mai mult decat o NUNTA sau un BOTEZ, NOI FACEM PARTY!

tabel

Back To Top
error: